Siirry suoraan sisältöön

Töitä tarjolla! Haemme kahta ohjaajaa DAP IP -iltapäiväkerhoon.

Duudsonit Activity Park toimii iltapäivätoiminnan osalta palveluntuottajana Seinäjoen kaupungille.

DAP IP -toiminnassa perusajatuksena on innostaa ja totuttaa lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Tarjoamme koulupäivän jälkeen liikunnallisen iltapäivän samanikäisten seurassa, turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä.

Toimintamme pääpaino on liikunnassa, mutta toiminnassa opettelemme hyvää kaveruutta, itsensä ja toisten kunnioittamista sekä hyviä tapoja. Toimintamme painottuu yhdessä tekemiseen ja kokemiseen lapsilähtöisyyttä kunnioittaen.

Etsimme joukkoomme liikunnallista, idearikasta, omatoimista, reipasta ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua iltapäivätoiminnan ohjaajaa
määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. (Mahdollisuus myös jatkoon ja toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen.)
Lisätunteja on halutessaan mahdollista saada joko päiväkoti Jumpista tai DAP-puistosta.

Iltapäiväkerhon ohjaajan työnkuvaan kuuluu lasten päivittäisen ohjauksen ja huolenpidon lisäksi liikunnallisten ja muiden toiminnallisten osuuksien vetäminen, välipalahetkien valvonta, läksyjen teossa tarpeen mukaan avustaminen sekä lasten vanhempien kanssa asiointi päivittäisissä yhteyksissä.

Toivomme hakijoilla olevan aikaisempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta. Sinulla löytyy oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työskentelyyn sekä halukkuutta sitoutua toimintaamme. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, positiivisen ja kehittävän asenteen.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Työ alkaa 01.08.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot ja hakemukset osoitteeseen paivi.tikkanen@dap.fi / Päivi Tikkanen.

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi