Siirry suoraan sisältöön

ESPOO

Muun muassa seudun pähein Trampoliinialue, vähintään Suomen suurin Ninjaseikkailurata ja latvoihin kurotteleva Puumaja. Duudsonien kodissa voit tehdä sitä minkä äiti kotona kieltää: pelata sählyä ja korista Keittiössä, potkia palloa Autotallissa, lämätä jääkiekkoa Olohuoneesssa ja pelata curlingia Saunassa. Lisäksi Suojuoksussa voit testata rämpimistaitojasi, kiivetä Britneypossun Luolaston päälle kalliolle ja kisata kaverisi kanssa Koskihyppelyssä. Hio skeittaus- ja skuuttaustaitosi timanttiseen kuntoon Latoparkissa!

Yli 30 aktiviteettia Espoon puistossa!
Duudsonit Activity Parkissa on yli 30 erilaista aktiviteettia, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Tule kokemaan vauhdikas ja unohtumaton seikkailu Espoon puistoon!

Ootko valmis? Ylitä ittes!

Duudsonit Activity Park Espoo Iso Omenasta löytyy peltojen kokoinen Trampoliinialue, jättisuuri Ninjaseikkailurata ja latvoihin kurotteleva Puumaja. Vaikka äitee kotona kieltäisi, niin meillä voi pelata sählyä ja korista Keittiössä, potkia palloa Autotallissa, lämätä kiekkoa Olohuoneesssa ja pelata curlingia Saunassa. Suojuoksussa pääset rämpimään, Luolastossa seikkailemaan ja kilpailuhenki syttyy kaverisi kanssa Koskihyppelyssä. Astele areenalle ja tartu käpyyn!

Tule jo koe yli 30 eri aktiviteettia Espoon puistossa!

Yllättävän hikinen mesta – ihan koko perheelle

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti!

PUISTON AUKIOLOAJAT

Maanantai Suljettu

Tiistai-Perjantai 14-20

Lauantai 11-19

Sunnuntai 12-18


Duudsonit Activity Park Espoo

Espoo Iso Omena 
Piispansilta 11
02230 Espoo

+358 41 3184463
espoo@dap.fi

Liput

Päivälippu

Puistolippu on voimassa koko päivän.

KAUSIKORTIT

Arkikausikortilla pääset puistoon arkipäivisin puistojen aukioloaikoina. Mikäli muutat mielesi ja haluat temppuilla myös viikonloppuisin, juhlapyhinä tai koululaisten loma-aikoina, voit tehdä sen maksamalla 5€ kertamaksun tullessasi puistoon.

Kausikortit ovat henkilökohtaisia. 
Hukatun kausikortin uusimisesta veloitetaan 10€.

Saatavana myös kuukausiveloituksella, jolloin laskutuslisä 5€/kk.
Kysy lisää puistomme henkilökunnalta!

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi