Siirry suoraan sisältöön

DAP by NIGHT yöleirit SEINÄJoella!

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella ja Espoossa järjestetään huippusuosittuja ja liikunnallisia yöleirejä 7-14-vuotiaille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vailla oleva temppufiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

DAP by NIGHT 31.3.-1.4.2023 one more night with heidi HUOM: LEIRI TÄYNNÄ

Yöleirien luoja ja liikunnan ilon lähettiläs! Heidin lähes 9 vuotta kestänyt matka Duudsonit Activity Parkissa huipentuu viimeiseen yöleiriin. “Jokainen leiri on ainutlaatuinen, kuten on jokainen tyyppikin.” Tämä lausahdus on räjäyttänyt leirin käyntiin jo 79 kertaa. Nyt jos koskaan, tartu ainutlaatuiseen mahdollisuuteen kokea huikea elämys isolla E:llä ONE MORE TIME!

ILMOITTAUDU MUKAAN VERKKOKAUPASSA !

Yöleireillä ohjelma alkaa kello 18:30 ja päättyy seuraavana päivänä kello 11:00. Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa koko illan ja seuraavan aamun. Luvassa on hauskaa ohjattua liikuntaa sekä vapaata temppuilua meidän omilla säännöillä ja Duudsoni-tyylillä. Yöleiriin sisältyy juustoburger-ateria, iltapala ja aamupala. Yöleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan tulla leiripäivänä jo ennen leirin alkua sekä jäädä seuraavana aamuna leirin jälkeen temppuilemaan omatoimisesti (tämä sisältyy leirin hintaan). Leirin hinta Seinäjoella 69€/hlö

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja! 

Peruutusehdot: Leirimaksu palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä DAP lahjakorttina lääkärintodistusta vastaan, jos leirille osallistuminen estyy sairastumisen vuoksi. Mikäli osallistujia leirille on vähemmän kuin 15 henkilöä, leiriä ei järjestetä ja palautamme leirimaksut täysimääräisenä.

VARAA PAIKKASI SITOVALLA ILMOITTAUTUMISELLA JA HOIDA LEIRIMAKSU VERKKOKAUPASSA !

Jokaiselle leirille otetaan 45 lasta varausjärjestyksessä.

Leiriviikon alussa lähetetään sähköpostiin DAP leirikirje, josta löytyy kaikki tarvittava lisätieto. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, laita viestiä seinajoki@dap.fi

Lämpimästi tervetuloa viettämään huikeita DAP BY NIGHT leirejä asenteella ja hyvällä fiiliksellä!

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi