Siirry suoraan sisältöön

Kesälomaleiri 5.-6.6.2024

Kesäloma saa ihan parhaan aloituksen, kun sitä voi viettää Seinäjoen Duudsonit Activity Parkissa yöleirillä 5.-6.6! Virittäydy kesälomatunnelmiin ja aloita paras kesä DAP:ssa!

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella ja Espoossa järjestetään huippusuosittuja ja liikunnallisia yöleirejä 7-14-vuotiaille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vailla oleva temppufiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

leireillä tapahtuu:

Leiripaikkoja on avoinna 45 ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Ohjaajina toimivat innostavat ja energiset, puistosta entuudestaan tutut Paavo Hakala, Jonna Saarela ja Tuomas Tuori.

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja! 

Peruutusehdot: Leirimaksu palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä DAP lahjakorttina lääkärintodistusta vastaan, jos leirille osallistuminen estyy sairastumisen vuoksi. Mikäli osallistujia leirille on vähemmän kuin 15 henkilöä, leiriä ei järjestetä ja palautamme leirimaksut täysimääräisenä.

Jokaiselle leirille otetaan 45 lasta varausjärjestyksessä.

Leiriviikon alussa lähetetään sähköpostiin DAP leirikirje, josta löytyy kaikki tarvittava lisätieto. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, laita viestiä seinajoki@dap.fi

Lämpimästi tervetuloa viettämään huikeita DAP BY NIGHT leirejä asenteella ja hyvällä fiiliksellä!

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi