Siirry suoraan sisältöön

Eka kerta parkissa?

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti – tämä koskee myös työporukoita ja muita ryhmiä!

Mitä mukaan?

Puistossa on aina t-paitakelit! Suosittelemme liikuntaan sopivaa rentoa vaatetusta. Oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan puistoon ja sitä voi tarvittaessa täyttää juomapisteillä.

Puistoon voit ottaa mukaan omia eväitä, mutta ne tulee nauttia naulakoilla, ei kahvilassa tai ravintolassa. Puiston puolelle ei saa viedä omia eikä puistosta ostettuja herkkuja.

Puistossa liikutaan omilla sisäkengillä tai sukilla, ei paljain jaloin hygieniasyistä. Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

Liput parkkiin

Pääsyliput voit ostaa ennakkoon verkkokaupastamme tai paikanpäältä puistosta. Päiväranneke puistoon on voimassa koko päivän puiston aukioloaikojen ajan, joten voit halutessasi poistua puistosta päivän aikana.

Arkihinnat ovat voimassa arkipäivisin. “Viikonloppu-hinnat” koskevat viikonloppuja, arkipyhiä sekä myös koululaisten loma-aikoja (mm. kesä-, syys-, joulu- ja talvilomia).

Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen (vähintään 18-vuotta täyttäneen) seurassa. Alle 1-vuotiaat ja yli 60-vuotiaat pääsevät puistoon maksutta. Alennusryhmät (opiskelijat ja eläkeläiset) pääsylippu 10€ (todistus/kortti esitettävä).

Tarkemmat hinnoittelumme löydät Hinnasto-sivulta.

Ohjeistus turvalliseen päivään

Jotta jokaisella olisi puistossamme hauskaa, luethan ennen puistoon tuloa ohjeet sekä mitä on hyvä muistaa puistossa ollessasi.

Aktiviteettia jokaiseen makuun

Yksilöllistä tukea tarvitsevan maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn.

  • Avustajan tarpeen voi todistaa meille EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muulla asiakirjalla tai selvityksellä. Puisto voi myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella.
  • Edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun sekä tarvittaessa trampoliinisukat, jos ei omista niitä entuudestaan.
  • Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle.
  • Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Myös alaikäinen voi toimia avustajana tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.


Jotkut aktiviteetit voivat olla hetkellisesti suljettuina päivän aikana, koska saattavat olla ohjatun ohjelman varanneiden ryhmien käytössä. Tietoa mahdollisesta varauksesta on nähtävissä kyseisillä aktiviteettipistellä.

Tavaroiden säilytys 

Seinäjoki
Puistoissamme on käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimet infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä.

Espoo
Puiston lukkokaapit ovat vaihtuneet toukokuussa ja jatkossa puiston kaapit toimivat munalukoilla. Munalukon voi ostaa itselle kassalta 3€ hintaan tai lainata 3€ panttia vastaan. Kotoa voi tuoda myös oman munalukon kaappia varten.

Ruokailu

Molemmista puistoistamme Espoosta sekä Seinäjoelta löydät uudet Rolls-ravintolat joissa voit helposti herkutella puistoilun lomassa. Hinnat sekä menut löydät ravintoloistamme.

Maksuvälineet

Molemmissa puistoissamme käyvät maksuvälineenä yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, Visa Electron, Mastercard). Henkilökohtaisen puistorannekkeen voi maksaa myös Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla. 

Lue lisää peruutusehdoistamme, tietosuojaperiaatteistamme ja kauppaehdoistamme.

Saapuminen

Duudsonit Activity Park Seinäjoki
Puisto sijaitsee Seinäjoella kauppakeskus Ideaparkissa, osoitteessa Suupohjantie 57, 60320 Seinäjoki.

Duudsonit Activity Park Espoo
Puisto sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa, osoitteessa Piispansilta 11, 02230 Espoo.

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi