Siirry suoraan sisältöön

Seinäjoki

Päivälippu

Puistolippu on voimassa koko päivän.
Alle 7v puistoilu vain aikuisen seurassa.

Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

Iltalippu (seinäjoki)

Päivän kaksi viimeistä tuntia (vain Seinäjoki).
Huom! Tämä lipputyyppi ei ole käytössä Espoon puistossa.

ESPOO

Päivälippu

Puistolippu on voimassa koko päivän.
Alle 7v puistoilu vain aikuisen seurassa.

Osta netistä ja säästä!
Nettikaupasta lipun ostamalla saat
lipun edullisemmin

Kausikortit

1kk kausikortti1kk arkikausikortti (lue lisätiedot alta)
1-6v.49€45€
Yli 7v.65€55€

Arkikausikortilla pääset puistoon arkipäivisin puistojen aukioloaikoina. Mikäli muutat mielesi ja haluat temppuilla myös viikonloppuisin, juhlapyhinä tai koululaisten loma-aikoina, voit tehdä sen maksamalla 5€ kertamaksun tullessasi puistoon.

Kausikortit ovat henkilökohtaisia. 
Hukatun kausikortin uusimisesta veloitetaan 10€.

Saatavana myös kuukausiveloituksella, jolloin laskutuslisä 5€/kk.
Kysy lisää puistomme henkilökunnalta!

Huomioithan!

 • Pääsylippuranneke on voimassa koko päivän. Saman päivän aikana puistosta poistuminen ja sinne palaaminen on mahdollista ranneketta käyttäen.
 • Kausikortit ovat henkilökohtaisia.
 • Emme lunasta myytyjä lipputuotteita takaisin.
 • Yhteistyö-, kumppaniliput-, yritys-, yms. liput, joissa on merkitty voimassaoloaika, ovat käytettävissä ainoastaan kyseisenä ajankohtana.
 • Liikunta,- ja kulttuuriseteleillä (Edenred, smartum, epassi yms.) on mahdollista ostaa oma henkilökohtainen puistolippu.
 • Teknisten tai yrityksestä itsestään riippumattomien ongelmien vuoksi Duudsonit Activity Park voi joutua sulkemaan kohteita tai muuttamaan ennalta ilmoitettua ohjelmaa. Ostettuja lipputuotteita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
 • Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

Perhelippuhinnoittelu

Aikuinen pääsee puistoon 5 € hintaan maksavan lapsen kanssa
Tämä perhelippuhinnoittelu on perhekohtainen ja vanhempia/huoltajia voi olla yhdessä perheessä samanaikaiseisesti kaksi (2). Perhelippuja ei ole erikseen myynnissä verkkokaupassa, vaan lapset ostavat normaalisti päiväliput verkkokaupasta/ paikan päältä ja vanhemmat voivat ostaa omat rannekkeensa noudattaen edellä mainittuja ehtoja. 

Avustajaranneke

Yksilöllistä tukea tarvitsevan maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman avustajarannekkeen, jolla avustaja pääsee avustettavan kanssa puistoon. 

Avustajan tarpeen todentamiseksi hyväksymme esimerkiksi EU:n Vammaiskortin, jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta. Avustajarannekkeen tarpeen voi todentaa myös lääkärintodistuksella tai muulla virallisella asiakirjalla. Nämä esitetään puistomme lipunmyynnissä, jossa avustajarannekkeet myönnetään.

Avustajarannekkeen edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun tai hänellä on jokin muu lipputuote.

 • Avustajaranneke on henkilökohtainen ja sillä pääsee puistoon ainoastaan avustettavan kanssa. 
 • Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. 
 • Avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö.
 • Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi