Siirry suoraan sisältöön

Luokkaretket ja leirikoulut 

Kouluvuoden kruunaa ikimuistoinen luokkaretki tai leirikoulu! Tule viettämään unohtumaton päivä Duudsonit Activity Parkiin Espoossa tai Seinäjoella. Meillä riittää touhua vaikka koko päiväksi. Luokkaretkeläiset pääsevät puistoon aamulla klo 9.00 alkaen. Vapaan liikunnan lisäksi voit varata luokallesi myös ohjattua toimintaa retkipäivään. Päivän kruunaa maistuva herkullinen Rolls-burgerateria, joka valmistetaan ravintolamme keittiössä! Rolls avaa ravintolan molemmissa puistoissa toukokuun aikana!

Mikäli haluatte jotain erityistä, valitkaa luokallenne leirikoulu, jolloin puisto on teidän yksityiskäytössä illan ja yön! Mahdollisesti myös seuraavan aamunkin! Ohjaajamme suunnittelevat juuri ryhmällenne sopivan ohjelman. Kisailu leirillä on leikkimielistä, iloa tuottavaa ja osaamisesta riippumatonta liikuntaa, jota tehdään tosissaan, muttei totisesti.

Luokkaretkihinnat koskevat ennen aukioloaikaamme järjestettäviä luokkaretkiä (ennen klo 12 Seinäjoella ja Espoossa klo 14). Mikäli retkenne ajankohta on vasta klo 12 tai 14 jälkeen, pyydäthän tarjouksen!

Ota yhteyttä

Räätälöidään ryhmällenne ikimuistoinen päivä.

Käytämme henkilötietojanne vain siihen tarkoitukseen, johon olette ne luovuttaneet.

Luethan ryhmävarausehtomme TÄÄLTÄ.

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi