Siirry suoraan sisältöön

infoa tulijalle

Puiston säännöt:

 1. Puistossa liikutaan hyvällä fiiliksellä, oikealla asenteella ja hymy huulilla; jätä huono olo, kiukkuinen mieli yms. synkistelyt muualle.
 2. Alle 7-vuotiaat liikkuvat valvovan aikuisen (yli 18v.) seurassa.
 3. Kiusaamiselle on puistossamme nollatoleranssi. Kaikenlainen nimittely, haukkuminen ja muu kiusaaminen on ehdottomasti kiellettyä! Toistuva kiusaaminen johtaa puistolipun/kausikortin menettämiseen.
 4. Trampoliineilla käytetään tramppasukkia (tukes).
 5. Välttääksemme vaaratilanteet, käytävillä liikutaan aina kävellen.
 6. Trampoliinilla hypitään yksi kerrallaan, ei vastapomppuja. Yhden ollessa trampoliinilla, muut odottavat omaa vuoroa trampoliinipehmusteiden ulkopuolella.
 7. Pidetään puisto yhdessä siistinä: laitathan roskat roskikseen ja juomapullot pulloroskiin.
 8. Shopista ostetut tai omat eväät nautitaan kahvilan puolella omat jäljet siistien. Puistoon vain kierrekorkilliset juomapullot.
 9. Tahallinen sotkeminen tai paikkojen rikkominen johtaa puistolipun/kausikortin menettämiseen. Lisäksi veloitamme tuotteiden ja työn hinnan tahallisesta teosta.
 10. Tupakkatuotteita, mukaan lukien sähkötupakoita, nuuskaa, nikotiinipusseja ym. EI saa tuoda puistoon.
 11. Skeitti- ja scoottiparkilla kypärä päähän ja kengät jalkaan. Omat sisä- tai ulkokengät käyvät.
 12. Jekkulassa ja pienten alueella noudatetaan alueen ikärajaa. (Seinäjoki)
 13. Liputtomilta/ilman ranneketta puistossa olevilta perimme 40€ valvontamaksun.
 14. Kaikenlainen liikunnallinen hauskanpito on erityisen sallitua ja toivottavaa.

Tervetuloa liikkumaan ja temppuulemaan 

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti – tämä koskee myös työporukoita ja muita ryhmiä.

Aktiviteettia jokaiseen makuun

Puistosta löytyy monenlaista aktiviteettia vauvasta vaariin. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa. Alle 1-vuotiaat ja yli 60-vuotiaat pääsevät puistoon maksutta. Alennusryhmät (opiskelijat ja eläkeläiset) pääsylippu 10€ (todistus/kortti esitettävä). Mikäli asiakkaalla on mukanaan avustaja, pääsee avustaja ilmaiseksi EU:n Vammaiskorttia näyttämällä.
Jotkut aktiviteetit voivat olla hetkellisesti suljettuina päivän aikana, koska saattavat olla ohjatun ohjelman varanneiden ryhmien käytössä. Tietoa mahdollisesta varauksesta on nähtävissä kyseisillä aktiviteettipistellä.

Tavaroiden säilytys 

Seinäjoki
Puistoissamme on käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimet infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä.

Espoo
Puiston lukkokaapit ovat vaihtuneet toukokuussa ja jatkossa puiston kaapit toimivat munalukoilla. Munalukon voi ostaa itselle kassalta 3€ hintaan tai lainata 3€ panttia vastaan. Kotoa voi tuoda myös oman munalukon kaappia varten.

Mitä mukaan?

Puistossa on aina t-paitakelit. Oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan puistoon ja sitä voi tarvittaessa täyttää juomapisteillä.

Seinäjoella voit ottaa mukaan omia eväitä, mutta ne tulee nauttia naulakoilla, ei kahvilassa/ravintolassa. Puiston puolelle ei saa viedä omia eikä puistosta ostettuja herkkuja.
Espoossa omia eväitä saa nauttia kahvilan puolella sekä naulakoilla. Ravintolaan ja puistoon ei viedä omia eikä puistosta ostettuja herkkuja.

Puistossa liikutaan omilla sisäkengillä tai sukilla, ei paljain jaloin hygieniasyistä. Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

HUOMIOITAVAA AKTIVITEETEISSÄ 

 • Trampoliineillä edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Määräys koskee molempia puistoja (Seinäjoki ja Espoo). Turvallisuus on meille äärimäisen tärkeää ja haluamme noudattaa tässä Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) ohjeistusta. Sukat voi ostaa puistoltamme.
 • Ninjaradalla käytettävä joko liukuesteellisiä trampoliinisukkia tai sisäkenkiä.
 • Airtrack-patjoilla hypitään aina sukat jalassa, ei sisäkengillä tai paljain jaloin.
 • Skeitti- ja scoottialueella on käytettävä kypärää sekä sisäkenkiä tai puhtaita ulkokenkiä. 
 • Skeitti- ja scoottialueella skuuttien begit ehdottomasti kielletty.

Maksuvälineet

Molemmissa puistoissamme käyvät maksuvälineenä yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, Visa Electron, Mastercard). Henkilökohtaisen puistorannekkeen voi maksaa myös Smartumilla, Edenredillä ja ePassilla. 

Lue lisää peruutusehdoistamme, tietosuojaperiaatteistamme ja kauppaehdoistamme.

Saapuminen

Duudsonit Activity Park Seinäjoki
Puisto sijaitsee Seinäjoella kauppakeskus Ideaparkissa, osoitteessa Suupohjantie 57, 60320 Seinäjoki.

Duudsonit Activity Park Espoo
Puisto sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa, osoitteessa Piispansilta 11, 02230 Espoo.

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi