Siirry suoraan sisältöön

infoa tulijalle

Huolehditaan yhdessä turvallisesta puistopäivästä

Noudatamme puistossamme aluehallintovirastojen ja terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19-pandemiatilanteeseen liittyen.

1. Tule puistoon vain terveenä
Ethän saavu puistoon mikäli sinulla on lieviäkään flunssan oireita. Näin varmistamme kaikille turvallisen puistopäivän.

2. Rajoitamme asiakasmäärää
Olemme rajoittaneet yhtäaikaisen asiakasmäärän neljäsosaan maksimista. Lippuja ei voi varata etukäteen, mutta tähän mennessä kaikki halukkaat ovat mahtuneet sisään!

3. Huolehditaan yhdessä käsihygieniasta!
Pese kädet huolellisesti saapuessasi puistoon ja lähtiessäsi pois. Puistossa on asiakkaiden käytössä käsidesiä, käytäthän käsidesiä ennen jokaista aktiviteettia.

4. Muista turvaväli
Pidäthän vähintään 2 metrin turvavälin muihin seurueisiin. Huomioi turvaväli erityisesti jonottaessa. Meillä on isot tilat, joten turvaväli on mahdollista pitää!

5. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä
Noudatamme yleisiä suosituksia kasvomaskin käyttöön liittyen. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 12-vuotialle.

Tervetuloa liikkumaan ja temppuulemaan 

Duudsonit Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Duudsonit Activity Parkissa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti – tämä koskee myös työporukoita ja muita ryhmiä.

Aktiviteettia jokaiseen makuun

Puistosta löytyy monenlaista aktiviteettia vauvasta vaariin. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa. Alle 1-vuotiaat ja yli 60-vuotiaat pääsevät puistoon maksutta. Jotkut aktiviteetit voivat olla hetkellisesti suljettuina päivän aikana, koska saattavat olla ohjatun ohjelman varanneiden ryhmien käytössä. Tietoa mahdollisesta varauksesta on nähtävissä kyseisillä aktviteettipistellä.

Tavaroiden säilytys 

Seinäjoki
Puistoissamme on käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimet infopisteeltä kahden (2) euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä.

Espoo
Puistossamme lukittavat lokerot toimivat sisäänpääsyrannekkeella, jolloin erillistä panttia ei tarvita. 

Mitä mukaan?

Puistossa on aina t-paitakelit. Oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan puistoon ja sitä voi tarvittaessa täyttää juomapisteillä. Ravintolaan, kahvilaan ja puistoon omia eväitä ei saa tuoda.

Puistossa liikutaan omilla sisäkengillä tai sukilla, ei paljain jaloin hygieniasyistä. Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Trampoliinisukat voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

HUOMIOITAVAA AKTIVITEETEISSÄ: 

  • Trampoliineillä edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Määräys koskee kaikkia puistoja (Tornio, Seinäjoki ja Espoo). Turvallisuus on meille äärimäisen tärkeää ja haluamme noudattaa tässä Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) ohjeistusta. 
  • Ninjaradalla käytettävä joko liukuesteellisiä trampoliinisukkia tai sisäkenkiä.
  • Airtrack-patjoilla hypitään aina sukat jalassa, ei sisäkengillä tai paljain jaloin.
  • Skeitti- ja scoottialueella on käytettävä kypärää sekä sisäkenkiä tai puhtaita ulkokenkiä. 
  • Skeitti- ja scoottialueella skuuttien begit ehdottomasti kielletty.

Maksuvälineet

Kaikissa puistoissamme käyvät maksuvälineenä yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, Visa Electron, Mastercard). Henkilökohtaisen puistorannekkeen voi maksaa myös liikuntaseteleillä, Tyky-Onlinella ja ePassilla. 

Lue lisää peruutusehdoistamme, tietosuojaperiaatteistamme ja kauppaehdoistamme.

Saapuminen

Duudsonit Activity Park Seinäjoki
Puisto sijaitsee Seinäjoella kauppakeskus Ideaparkissa, osoitteessa Suupohjantie 57, 60320 Seinäjoki.

Duudsonit Activity Park Espoo
Puisto sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa, osoitteessa Piispansilta 11, 02230 Espoo.

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi