Siirry suoraan sisältöön

Ryhmävarauksen ehdot

Voit varata Duudsonit Activity Parkkiin ryhmätilaisuuden nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla espoo@dap.fi tai seinajoki@dap.fi.

Varaamalla Duudsonit Activity Park ryhmätilaisuuden sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Näissä ehdoissa varauksella tarkoitetaan Duudsonit Activity Park ryhmätilaisuutta kaikkine varaukseen kuluvine palveluineen.

Hinnat

Duudsonit Activity Parkin ryhmätilaisuudet ja Duudsonit Activity Parkin tarjoamat lisäpalvelut ovat maksullisia. Ryhmätilaisuuksien ja lisäpalveluiden hinnat ovat nähtävillä osana ryhmätilaisuuden varausprosessia ja ryhmätilaisuuksien infosivulla.
Varauksen tekeminen on maksutonta.
Tilaisuuden hinta perustuu vahvistetussa varauksessa ilmoitettuun henkilömäärään. Ryhmän tulee saapua paikalle yhtä aikaa.

Kaikki puistojen aktiviteeteistä ovat asiakkaiden käytössä ryhmäsisäänpääsyn hinnalla. Huomaathan, että osaan aktiviteeteistamme voi suosittuina ajankohtina olla jonoa.

Varauksen tekeminen

Voit tehdä varauksen Duudsonit Activity Parkiin puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Vahvistamme varauksen teille kirjallisesti tai puhelimitse.

Lasten ja valvojien lukumäärä

Tilaisuuden minimiosallistujamäärä on 10 lasta. Maksimiosallistujamäärä määräytyy toimipisteen maksimihenkilömäärän mukaisesti. Tilaisuuteen vaaditaan vähintään 1 valvoja jokaista 15 lasta kohden. Valvoja on ensisijaisesti vastuussa ryhmänsä turvallisuudesta.

Tilaisuuden vahvistaminen

Tilaisuuden henkilömäärät, tarjoilut ja muut palvelut tulee vahvistaa Duudsonit Activity Parkille. Vahvistusajankohta vaihtelee tilaisuuden palveluiden mukaan. Vahvistus suoritetaan puhelimitse tai sähköpostilla Duudsonit Activity Parkilta.

Tilaisuuden muuttaminen ja peruminen

Ryhmävarausta voi muuttaa tai sen voi perua 48 tuntia ennen tilaisuutta, jos ryhmälle ei ole varattu tarjoiluja. Muutokset voi tehdä ottamalla yhteyttä Duudsonit Activity Parkkiin seinajoki@dap.fi tai espoo@dap.fi.

Ryhmävaraukset ja tilaisuudet, joihin on tilattu tarjoiluja, voi perua veloituksetta 5 vuorokautta ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen Duudsonit Activity Park pidättää oikeuden periä tarjoiluun varautumisesta aiheutuneita kuluja vahvistetun asiakasmäärän mukaan. Muutokset voivat vaikuttaa hinnoitteluun.

Tilaisuuden maksaminen

Ryhmätilaisuuden maksu suoritetaan yhteismaksuna järjestävässä puistossa tilaisuuden alkaessa. Muut maksutavat kuten laskutus tai maksusitoumuksen käyttö on mahdollista, jos siitä on sovittu Duudsonit Activity Parkin kanssa ennen tilaisuutta.

Jos tilaisuuden maksutavaksi toivotaan laskutusta, tulee sinun toimittaa laskutustiedot varauksen yhteydessä Duudsonit Activity Parkille. Duudsonit Activity Park varaa oikeuden evätä laskutusmaksutavan käytön tilaisuuden maksutapana. Suosimme ensisijaisesti verkkolaskuja. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tarvitsemme laskun saajan tiedot; postitusosoitteen sekä sähköpostiosoitteen johon laskun voi lähettää.

Jos tilaisuuden maksutavaksi toivotaan maksusitoumusta, tulee sinun tehdä varaus myynnin tai asiakaspalvelun kautta ja kyetä esittämään tarvittavat tiedot ryhmän saapuessa leikkimään. Duudsonit Activity Park varaa oikeuden evätä maksusitoumuksen käytön tilaisuuden maksutapana.

Tilaisuuden kesto

Tilaisuus sisältää kokopäivälipun, jollei muusta ole sovittu Duudsonit Activity Parkin kanssa. Rannekkeella puistossa voi temppuilla aukioloaikojemme mukaisesti.

Tilaisuuden tila- tai huonevaraus

Jos tilaisuus sisältää tila- tai huonevarauksen, tilan tai huoneen varausaika määräytyy varatun ajan mukaisesti.

Tarjoiluaika

Tilaisuuden tarjoilut asetetaan tarjolle varauksen mukaisesti.

Turvallisuus

Duudsonit Activity Park huolehtii siitä, että sen sisäaktiviteettipuistot ovat turvallisia. Turvallisuuteen vaikuttaa kuitenkin jokaisen vierailijan toiminta, joten puistoissa on voimassa säännöt, joita vierailijoiden tulee noudattaa.

vakuutus

Duudsonit Activity Park ei ole vakuuttanut sisäaktiviteettipuistossa vierailevia henkilöitä tapaturmavakuutuksella. Vierailija on itse vastuussa tapaturmavakuuttamisesta.

Ylivoimainen este

Duudsonit Activity Park ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai palveluiden tarjoamisen estymisestä eikä niiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä haitoista tai menetyksistä. Esimerkiksi lakko, tulipalo tai muu sopimuspuolista riippumaton ennakoimaton ja toimintaa vahvasti haittaava vapauttamisperuste oikeuttaa Duudsonit Activity Parkin peruuttamaan tilaisuuden ilman korvausvelvollisuutta. Sama koskee myös sopimuksen toista osapuolta. Duudsonit Activity Parkilla on oikeus tehdä vahvistetusta tilaisuudesta uusi, aikaisemman tarjouksen korvaava tarjous, mikäli varauksen kohteena olevat toimitilat ovat poissa käytössä tilojen uusimisesta tms. johtuen.

Muutokset palveluehtoihin

Duudsonit Activity Parkilla on oikeus muuttaa näitä ehtoja, mikäli muutos on välttämätön lainsäädännön tai viranomaispäätöksen perusteella.

Asiakasvalitukset ja riidanratkaisu

Mikäli olet tyytymätön saamaasi palveluun, pyydämme olemaan viipymättä vierailusi aikana yhteydessä Duudsonit Activity Parkin asiakaspalveluun.

Mikäli asiaa ei saada ratkaistua neuvotteluilla, voit viedä asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn sinun tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Vaihtoehtoisesti asia voidaan saattaa kotipaikkasi, vakituisen asuinpaikkasi tai Duudsonit Activity Parkin kotipaikan käräjäoikeuden käsiteltäväksi. Jos sinulla ei ole vakituista asuinpaikkaa Suomessa, asia voidaan saattaa käsiteltäväksi Länsi-Uudenmaan/Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.


Toimitusehdot ja rekisteriseloste
Tietosuojaseloste

Duudsonit Activity
Park Seinäjoki

Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki
044 727 2153
seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity
Park Espoo

Piispansilta 11
02230 Espoo
041 318 4463
espoo@dap.fi